Stap nu over op Standard Business Reporting

Als leverancier van SBR-oplossingen levert Pro Management Software, die SBR-rapportages kan genereren, controleren, valideren, fiatteren, verzenden naar alle uitvragende partijen en bewaken.

Gebruikers van Pro Management Software hebben gezamenlijk al succesvolle deponeringen in SBR afgeleverd.

 

SBR voor intermediairs

Pro Management levert aan intermediairs software voor het genereren, controleren, fiatteren en verzenden van SBR/xbrl-rapportages inclusief een klantenportaal en een transactiepoort waarin de berichtenstromen kunnen worden bewaakt.

Lees meer

SBR voor bedrijven

Pro Management levert software aan bedrijven waarmee SBR/xbrl-rapportages kunnen worden opgesteld en verzonden aan uitvragende partijen. De rapportages betreffen jaarrekeningen, publicatiestukken, BTW-/ICP-aangiften en kredietrapportages.

Lees meer

SBR voor softwareleveranciers

Aan softwareleveranciers, die SBR/xbrl-berichten kunnen voorbereiden, levert Pro Management een online transactiepoort ten behoeve van het genereren van instance documents en html-bestanden alsmede het verzenden en ontvangen van berichten.

Lees meer

Over ons

PM SBR-softwaremodulen zijn producten van Pro Management Software, een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van software voor meer efficiënte bedrijfsprocessen.

Ons adres

  • Pro Management Software B.V.
  • Lijstersingel 15
  • 2902 JD Capelle aan den IJssel

Direct contact

  • +31 (0) 10 451 76 76
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • @PM_Software